Tietoja

Rutinoff blog on www.rutinoff.net sivuston sosiaalinen jatke. Täältä tulee löytymään sivuston uusimmat kuulumiset ja täällä voi helposti kommentoida sivuston tekstejä. Lisäksi toivon, että tämän kautta halukkaat kertovat mitä mahdollisesti haluavat minun teksteissä käsittelevän. Aina silloin tällöin lukijoilta tulee vinkkejä tai pyyntöjä jostain aiheesta, mitä ei ehkä itse ole osannut ajatella.

Hieman tietoja blogin pitäjästä: Olen pitänyt Rutinoffin kuskin sivustoa vuodesta 2003, jolloin aloitin kirjoittamisen. Sivusto laajeni autoaiheisista tarinoista Ernesti Kilariin, sekalaisiin tarinoihin, koirien kuulumisiin yms. kirjoitteluun. Aika monta tarinaa on tullut vuosien mittaan kirjoitettua. Vuosien mittaan on tullut kirjoitettua myös muutama kirja. Ensimmäinen oli Pilot Kustannuksen kautta julkaistu Rutinoff. Toinen oli Alfamerin kustantama Rutinoff 2 ja kolmas niin ikään Alfamerin kustantama Korvikeautojen koeajot. Neljäs puolestaan oli Kolibrin kustantama pieni huumorikirja Rakas Peltilehmä. Viides ja kirja on BoD:n kautta julkaistu Jaska Pontti: Kadonnut Hävikki. Kuudes  teos on BoD:n kautta julkaistu Deittimörkö. Seitsemäs kirja on BoD:n kautta julkaistu 10-vuotisjuhlakirja Rutinoff X.

Kirjoittaminen on puhdas harrastus, joka pitää mielen virkeänä, kun saa laittaa mielikuvituksen laukkaamaan. Mikään varsinainen blogaaja en ole, mutta pyrin tässä blogissa kirjoittelemaan oman sivuston kuulumisista ja mahdollisesti käsittelen joskus myös muita itselle ajankohtaisia aiheita.

Rauno Vääräniemi

email_rane_2014

– ilman elämää ei ole tarinaa –