Koeajossa Citroën C4 PureTech 130 automaatti 2015

Korvikeautojen koeajorintamalla on ollut hieman hiljaisempaa ja tulee varmaan olemaankin. Aika aiheuttaa omat haasteensa ja se, että autoja on hieman vaikea saada koeajoon jutun tekemistä varten. Citroënin kohdalla näin ei ole, vaan halutun uutukaisen on saanut testiin, kun sitä on vain pyytänyt.

Citroën C4 uudistui vasta, niin sisältä kuin ulkoakin, joten sellainen oli enemmän kuin mieluisa koeajoauto. C4 sai uudet moottorit ja uuden automaattivaihteiston. Auto oli kaivannut molempia tekniikkapäivityksiä jo todella kovasti. 130 hevosvoimainen kolmisylinterinen turbokone on todella yllättävä voimakone ja automaatti on vaihtunut robotista täysin perinteiseksi 6-vaihteiseksi laatikoksi. Koeajofiilikseen niin tarinan kuin videonkin suhteen pääsee Korvikeautojen koeajosivuilla.

 C4_etukulma_satama

Vastaa