SJCAM M10 toimintakamera koeajossa

SONY DSC

Kameroilla on tullut kuvattua materiaalia, mutta jostain syystä sitä tulee saatua aika hitaasti nettiin. Tässä on kuitenkin yksi SJCAM M10 -kameralla kuvattu videokooste. On aika vaikea selittää millainen joku kamera on laadultaan, joten on parempi kuvata sillä erilaisissa olosuhteissa ja laittaa video nähtäväksi. Tällä kuvauskerralla oli pimeää ja satoi, eli melkoisen haastava olosuhde mille tahansa kameralle, saatika sitten tällaiselle halpiskameralle.

SJCAM M10 ei ole mitenkään huono kamera autokamerana, joskaan ei kyllä oma valintani siihen käyttöön. Mikäli tällaisen ostaa jostain muusta syystä, niin se kyllä toimii myös autokamerana ihan kelvollisesti. Näyttö on kyllä plussaa, siitä näkee heti miten kamera on suunnattu.

En ala tässä toistamaa asioita, vaan tästä kamerasta löytyy lisää informaatiota aikaisemmin tekemästäni kameratestistä nimeltä: SJCAM M10 toimintakamera koiran luutestissä.

2 thoughts on “SJCAM M10 toimintakamera koeajossa”

  1. HDR off, Quality Fine, Sharpness Soft, White Balance Auto, ISO Auto, Exposure +0.0, Anti Shaking On.
   Tuossa pitäisi olla ne asetukset, joissa kamera on ollut myös tuota kuvatessani.
   En tiedä miten paljon noissa kameroissa on yksilökohtaisia eroja, joita tuppaa joissain halvemmissa kameroissa olemaan.

   -Rane-

Vastaa