Nettipostikorttisivut

Huh, huh, nyt on tuo nettipostikorttisivujen uudistus tehty. Se oli huomattavasti isompi urakka mitä alun perin ajattelin. Aikaa kului ihan kiitettävästi. Iso ongelma oli saada scriptit toimimaan tuolla Xara Web Designer -sivuntekosoftalla. Kyllähän se ratkesi kun aikansa kokeili ja luki foorumeita. Viimeisin, mutta ei suinkaan vähäisin vastoinkäyminen kävi tänään, kun aloin siirtää sivuja serverille. Poistin sieltä ensin kaikki vanhat, sillä seurauksella, että mikään ei enää toiminut. Ei vaikka kokeilin palauttaa vanhat fileet koneelta. Ei toiminut, niin ei toiminut. Seuraavaksi päätin, että kaikki sileäksi tietokannan tauluja myöten ja uuden ohjelmapaketin lataus Sendcardin sivuilta. Sitten alkoi kauhea viilaaminen asetuksissa ja käyttöoikeuksissa ja uudessa CAPTCHA -sanan tunnistuksessa. Monen monituisen tunnin ja lukemattomien perkeleiden jälkeen homma alkoi toimia, kunnes siirtelin taas tiedostoja serverille ja toimiminen loppui kuin seinään. Aaargh! Jostain syystä asetuksista oli vain muuttunut serverin tyyppi? En kyllä ymmärrä miten se voi muuttua. Nyt asia on ratkaistu niin, ettei serverille siirrellä turhaan asetuksia sisältäviä tiedostoja, vaan ne ovat tallessa ihan eri kansiossa. Sinne siirretään vain sivujen tekoon liittyviä tiedostoja, sillä vain niihin tehdään normaalisti muutoksia.

Joo, ja nyt vain testailemaan nettikorttisivuja osoitteessa: http://www.mirakle.net/sendcard/

Vastaa