Päivityksiä

Tämä alla oleva teksti on suora lainaus Rutinoff Facebook-ryhmästä. Ellet ole vielä jäsen, niin liity. Näin saat tuoreet kuulumiset vaivattomasti, mikäli omaat oman Facebook-tilin.

Olihan taas järjetön idea alkaa päivitellä noita nettisivuja. Päivittelin korvikeautojen koeajosivut uuteen ulkoasuun. Se oli ihan helppo nakki. Sen sijaan nettikorttisivujen päivittäminen käy jo työstä. Vaikka olen ollut lomalla, aika tuntuu lipsuvan lapasesta siihen malliin, että tuskin saan sivuja päivitettyä ennen loman loppumista. Nettikortteihin sain tehtyä sentään uusia sivuja, sinne tuli lapsuudenkaverini Jannen kortteja. Niitä tulee varmaan jatkossa lisää. Jannen kortit löytyvät jo täältä: http://www.mirakle.net/sendcard/jkortit.php
Mitä tahansa ideoita nettikorttien suhteen otetaan vastaan. Tämä koskee myös muutakin, eli jos koet, että minun pitäisi kirjoittaa jostakin, koeajaa jotakin tai vaikka hypätä läppärin kanssa kaivoon, niin ehdota. Tosin sinne kaivoon saat hypätä ihan itse, en nimittäin pidä kaivoista 😉
Päivittämisestä puheenollen, nettikorttien jälkeen pitäisi päivittää vielä matkakertomukset, Mirakle.net etusivu ja kääpiöpinsereiden sivut. Eihän se mikään pakko ole, mutta jollain aikavälillä on hyvä muokata ulkonäköä.
Sitten päivityksistä toiseen asiaan. Ensi vuonna, eli vuoden 2013 helmikuussa tulee täyteen tasan 10 vuotta, kun aloitin kirjoittamaan Rutinoffin kuskin tarinoita. Kysymys kuuluu, että vedättekö Ladan sieraimiinne, mikäli lopetan jossain vaiheessa Rutinoffin kuskin tarinoiden kirjoittamisen nettiin ja teen tarinoista 10-vuotis juhlakirjan? Tämä asia on vielä mietintämyssyn alla, mutta on toteutettavissa aika helposti. Idea on hautunut päässäni vasta vain viikkoja, joten sitä pitää pureskella myös omalla purukalustolla.
Jos kirja tulee, niin tuleeko teillä (en nyt tarkoita sitä) mieleen jotain ajatuksia mitä siinä pitäisi käsitellä. Nyt olisi nimittäin se hetki, jolloin voisit vaikuttaa asiaan. Kirjan tarinoiden kirjoittaminen pitää aloittaa viimeistään kesällä, että saan siihen tarppeksi tekstiä. Sana on vapaa, joko täällä tai sähköpostilla. Huonoja ideoita ei ole tullut koskaan, toteutus on sen sijaan voinut olla joskus huono.

Alkuvuosia kaikille ja pitäkää pitkät päällä pimeässä!

-Rane-

Vastaa